tiistai 14. lokakuuta 2008

Opiskelijat valtaavat kaupungit ympäri maan

Opiskelijat valtaavat päivällä maan kaupungintalot ja katuja ympäri Suomea kansallisten opiskelijajärjestöjen (SYL ja SAMOK) ja ylioppilaskuntien sekä opiskelijakuntien yhteisessä tempauksessa. Tempauksen tarkoituksena on viestittää siitä, että nuoria tarvitaan enemmän kuntiin päättäviin elimiin ja että ehdolla on paljon nuoria ja fiksuja henkilöitä näihin tehtäviin. Helsingissä tämä kaupunkien “valloitus” tapahtuu klo 13.00. Saa nähdä ennakoivatko nämä “valtaukset” myös vaalien lopputulosta, sillä viimeisten tutkimusten mukaan nuorten äänestysaktiivisuus olisi selvässä kasvussa. Tosin läheskään kaikki nuoret eivät äänestä nuoria. Tämä tuli samaisesta tutkimuksesta hyvin myös esille.

Tänään järjestetään myös Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan vaalitapahtuma Vanhalla ylioppilastalolla. Illassa on luvassa vaalipaneeli, ehdokkaiden esittelyjä ja lisäksi illalla esiintyy yhtye Kiki Pau. Tilaisuus alkaa klo 19.00. Tule mukaan tapahtumaan ja käymään myös Helsingin Keskustaopiskelijoiden ständillä!

Valtasivatpa nuoret sitten oikeasti kaupungin- ja kunnantalot vaaleissa sitten tai ei, niin ilman kovaa työtä ei sinne kuitenkaan pääse: ei siis muuta kuin jatkamaan mainosten luukuttamista taas. Eilen ja sunnuntaina niitä jo muutama sata meni, joten siinä oli hyvä alku…

Asko Autelo

KOL:n vpj

Hekon hallituksen jäsen

Kunnallisvaaliehdokas numero 85 Vihdissä

www.askoautelo.net

Ei kommentteja:

 
/* Google analytics koodi */ /* Google analytics koodi */