tiistai 20. toukokuuta 2008

Styrman HYYn uudeksi pääsihteeriksi

Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto valitsi eilen kevään viimeisessä kokouksessaan ylioppilaskunnan uudeksi pääsihteeriksi HuK:n Katariina Styrmanin. Ainejärjestöjen ehdokas 28-vuotias HYY:n hallituksen viimevuotinen puheenjohtaja Styrman tervehti edustajistoa ja muuta paikalla ollut HYY:n väkeä videon välityksellä. Kiireinen opiskelija oli näet opintomatkalla Euroopassa.

Edustajisto oli sinänsä myönteisen haasteen edessä, sillä sen oli valittava pääsihteeri kolmen todella tasaväkisen ehdokkaan joukosta. Styrmanin lisäksihän ehdolla uudeksi pääsihteeriksi olivat Ville Väärälä ja Ville Sinnemäki. Omassa kannatuspuheenvuorossani toin esille Väärälän laajaa kokemusta ja korkeaa motivaatiota, mutta se ei tällä kertaa riittänyt valintaan asti. Tulos oli itse asiassa melko selvä Styrmanin eduksi. Toisella kierroksella, mikä merkitsi Styrmanin valintaa, hän sai 58:a äänestä 32, kun Sinnemäki sai 15 ja Väärälä 10. Yksi ääni hylättiin.

Toivotan valitulle uudelle pääsihteerille menestystä ja intoa haastavaan tehtäväänsä seuraavalle kolmivuotiskaudelle 2008-2011!

Kalle Peltokangas, HeKO:n hallituksen pj ja HYYn edustajiston jäsen

Ei kommentteja:

 
/* Google analytics koodi */ /* Google analytics koodi */