lauantai 22. joulukuuta 2007

Hyvää Joulua ja onnellista uutta vuotta!

Kulunut vuosi on ollut mitä mielenkiintoisin järjestömme kannalta: kahdet vaalit sekä Keskustan Opiskelijaliiton 70-vuotisjuhlavuosi ovat täyttäneet vuoden tapahtumilla. Nyt kuitenkin huomasin kalenteristani, että siinä on lähipäivinä harvinaisen paljon tyhjää tilaa! Ei enää kokouksia, seminaareja tai muuta vastaavaa vähään aikaan. Tästä voin vain kiittää joulua. Toki Jouluun liittyy paljon muuta tekemistä, jota ei tarvitse sinänsä kalenteriin edes merkitä, kuten joulusiivous ja joulukuusen hakeminen ja joulukirkko, mutta toisaalta ne eivät ainakaan minulle ole siinä mielessä enää niin "stressaavia asioita" vaan lähinnä pidän niitä vain luonnollisena osana joulun jokavuotista perinnettä. Samalla toivon, että kaikilla muillakin jää edes hetken aikaa rauhoittua jouluun ja olla lähimmäistensä kanssa. Itse ainakin arvostan joulussa entistä enemmän lähimmäisten kanssa yhdessä olemista. Etenkin näin kiireisen vuoden jälkeen. Sen verran tiivis vuosi on politiikan saralla ja muutenkin ollut.

Ensi vuonna on taas "uusi vuosi ja uudet kujeet". Järjestöllämme ja Keskustan Opiskelijaliitolla ja keskustapuolueella on paljon tapahtumia luvassa. Vuoden avaa tapahtumien osalta Keskustan valtakunnallinen kuntapäivä lauantaina 12.1. Tapahtuma järjestetään Hämeenlinnassa ja sinne odotetaan mukaan satoja keskustavaikuttajia ympäri maata. Keskustan Opiskelijaliiton toiminnan avaa liittohallituksen osalta 4-6.1.08 järjestettävä hallituksenvaihtoviikonloppu, jossa vanha ja uusi liittohallitus alkavat käynnistämään liiton toimintaa uuden vuoden osalta. Helsingin Keskustaopiskelijoiden hallituksen työskentely tulee käynnistymään myös tammikuun aikana hallituksen järjestäytymiskokouksella.

Odotan ensi vuotta suurella innolla, sillä politiikan saralla siitä on tulossa varsin mielenkiintoinen. Esimerkiksi kunnallisvaalit ja yliopistolain muutos tulevat pitämään siitä huolen. Etenkin yliopistolakiin vaikuttaminen siten, että opiskelijoiden vaikutusmahdollisuudet yliopistojen päätöksenteossa säilyvät edelleen, tulee vaatimaan kovaa vaikuttamistyötä. Yliopistolain uudistuksesta ja monista muista asioista tulee riittämään varmasti keskustelua ensi vuonna.

Helsingin keskustaopiskelijoiden puolesta haluan toivottaa kaikille hyvää ja rauhallista Joulua sekä onnellista uutta vuotta 2008!

Ei kommentteja:

 
/* Google analytics koodi */ /* Google analytics koodi */