tiistai 30. lokakuuta 2007

Kampuskampanjointi käynnistyi tuulisessa Viikissä




"Hei! Oletko jo äänestänyt vaaleissa? Tässä olisi lehteä ja karkkia."

"Moi. En vielä, mutta kiitos vain. Voisinpa mennäkkin."

"Moi. Karkkia? Lehteä? Otappa vielä tästä heijastinkin iltalenkeille. Muista äänestää vaaleissa."

etc.

Helsingin Keskustaopiskelijat aloittivat tiistaipäivän reippaasti kampuskampanjoinnilla Viikissä. Paikalla olivat HeKO:n puheenjohtaja Asko Autelo, sihteeri ja KOL-vastaava Riitta-Liisa Kemppainen sekä hallitukset jäsenet Jaakko Huhtanen ja allekirjoittanut. Lisäksi hetken seurassamme oli myös Janne Rasi, joka on ehdokkaamme Viikistä samoin kuin Jaakko. Janne on pitkän linjan hekolaisia.

Sää oli todella tuulinen ja kolea, mutta se ei meidän innokasta porukkaa lannistanut. Päinvastoin, se vain lisäsi taistelutahtoa. Olimme valinneet kampanjointipaikaksi "ympyrätalon" pihan, mikä osoittautui onnistuneeksi valinnaksi. Opiskelijoita kulki ohitsemme jatkuvalla syötöllä. Kylmässä säässä mieltä lämmitti se, kun opintoihinsa kiirehtivä pysähtyi hetkesi vaihtamaan pari sanaa ja lupasi äänestää saaden palkaksi Keskustelija-lehden, karkkia ja heijastimen. Moni innostui. Toiset kävelivät ohi.

Mielestäni parasta kampanjoinnissa ovat ystävälliset hymyt ja sanat. Toisaalta tympeät vastaukset ovat haaste: miten esitän sanomani selkeämmin, miten herätän kiinnostuksen ja luottamuksen.

Tiivistahtinen kampanjointi loppuu, kun kampanjamateriaali loppuu. Niin tänäänkin. Tarkalleen ottaen kello 13 reikäleipä.

Ei kommentteja:

 
/* Google analytics koodi */ /* Google analytics koodi */