keskiviikko 31. lokakuuta 2007

HYY:n edustajistovaaleissa ennätysmäärä ennakkoäänestäjiä

HYY:n edustajistovaalien ennakkoäänestys on päättynyt! Ennakkoon on äänestänyt 2169 äänioikeutettua, mikä prosentteina on vajaa seitsemän. Tätä on pidetä erittäin hyvänä tuloksena, kuten HYY:n tiedotteessa todetaankin. Lisää äänestysaktiivisuudesta ja vaaleista HYY:n nettisivuilta.

Onneksi äänestäminen ei jää pelkästään ennakkoäänestyspäiviin, vaan varsinaiset vaalipäivät ovat vielä edessä. Ensi viikolla tiistaina ja keskiviikkona (6.-7.11.2007) voi vielä käyttää äänioikeuttaan ja vaikuttaa. Äänestyspaikkoja on kaikilla kampuksilla ja oman äänestyspaikkasi voit tarkistaa HYY:n nettisivuilta. Ainakin Ylioppilasaukion Unicafessa, Yliopiston päärakennuksella ja Porthaniassa voi keskustakampuksella äänestää. Kumpulassa äänestyspaikat ovat Physicum, Chemicum ja Exactum. Meilahden-Ruskeasuon alueella äänestää voi Terveystieteiden keskuskirjaston, Hammaslääketieteen laitoksen, Svenska social- och kommunalhögskolanin äänestyspaikoilla. Viikissä äänestyspaikat ovat Biokeskus 3, Infokeskus sekä EE-talo. Äänestyspaikat ovat avoinna kello 10–18. Tarkempia tietoja paikoista saat HYY:n nettisivuilta.

HYY:n jäseniä opiskelee myös Kouvolassa, Lahdessa sekä Vaasassa. Kouvolassa äänestämään pääsee Käännöstieteen laitoksella, Lahdessa Ympäristöekologian laitoksella sekä Vaasan yliopistolla. Äänestyspaikat ovat avoinna poikkeuksellisesti vain kello 10-16.

Keskustaopiskelijoiden vaaliliiton ehdokkaat esittäytyvät osoitteesta www.edarivaalit.net, mikäli et ole vielä ehtinyt äänestämään. Helsingin keskustaopiskelijat järjestävät kauppa- ja teollisuusministeri Mauri Pekkarisen kyselytunnin maanantaina 5.11.2007 kello 13–14 Uudella Ylioppilastalolla, Mannerheim-salissa. Paikalla on myös ehdokkaitamme, joten tule tapaamaan ministeri Pekkarista ja haastamaan myös ehdokkaamme. Maanantai on hyvä päivä tehdä valinta ja tiistaina mennä äänestämään!

ÄLÄ UNOHDA ÄÄNESTÄÄ!

RiLi - NUMERO 149

Riitta-Liisa Kemppainen

Sihteeri ja KOL-vastaava,

Helsingin keskustaopiskelijat ry



Ei kommentteja:

 
/* Google analytics koodi */ /* Google analytics koodi */